У ДБР розповіли епічну історію про Порошенка

Новини 24 Січня, 2022 38

У ДБР розповіли епічну історію про Порошенка.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-центр ДБР.

Публікуємо допис відомства у повному обсязі:

“Порошенко П.О. прибув за викликом до ДБР, але за 7 хв залишив приміщення, не дочекавшись слідчого

Нагадаємо, що 19 січня 2022 року Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід Порошенка П. О. у вигляді особистого зобов’язання та поклав на нього обов’язки, зокрема, прибувати за кожною вимогою до органу досудового розслідування, прокурора, слідчого судді, суду.

Сьогодні, 24 січня 2022 року, підозрюваного Порошенка П. О. викликали на 16:00 до Державного бюро розслідувань.

Підозрюваний прибув із запізненням і о 16:11 захисник Порошенка П. О. зателефонував слідчому та повідомив про їхнє прибуття за викликом.

Хоча слідчий за 4 хвилини вже був у холі приміщення, однак ані підозрюваного Порошенка П.О., ані його захисників у будівлі вже не було.

Слідчий зателефонував адвокату – Голованю І. В., але останній не повідомив причин такого поспішного залишення приміщення Бюро.

Тож, зафіксовано, що о 16:07 підозрюваний Порошенко П.О. разом з адвокатами прибув до приміщення Державного бюро розслідувань, о 16:11 його зареєстрували у «Журналі відвідувачів», а о 16:14 народний депутат залишив приміщення ДБР, не дочекавшись слідчого.

Таким чином, підозрюваний Порошенко П.О. та його адвокати прибули із запізненням та знаходилися у приміщенні ДБР близько 7 хвилин. Вони залишили Бюро, достовірно знаючи, що слідчий чекає на них та готовий до зустрічі.

Вказані факти можуть розцінюватися, як неналежне виконання підозрюваним покладених на нього обов’язків”.

Коментарі