У Червонограді вантажівка скоїла наїзд на поліцейський автомобіль (ФОТО)

Новини 18 Травня, 2020 1 255

Фото: "Над Бугом"

У Червонограді 17 травня по вулиці Львівській сталося ДТП за участю вантажівки та автомобіля  патрульної поліції.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Над Бугом», у Червоноградському відділі поліції повідомили, що  працівники ГРПП під час несення служби, перебуваючи на службовому автомобілі «Рено Докер», рухаючись по вул. Львівській в м. Червонограді, помітили автомобіль марки “МАЗ”, який порушував правила дорожнього руху, а саме не виконав вимогу дорожнього знаку 3.21 «вїзд заборонений» чим порушив п.п 8.4 “г” ПДР України.

При зупинці даного автомобіля водій, не впевнившись в безпеці руху, розпочав рух заднім ходом, внаслідок чого зіткнувся із службовим автомобілем. Внаслідок цього останній отримав механічні пошкодження. Потерпілих у даній ДТП немає.

Як з’ясували правоохоронці водієм автомобіля “МАЗ” виявився 27-річний житель с. Малі Сади Рівненської області.

На правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та постанову за ст. 122 ч.1 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху).

 

Коментарі

Позначки: , , , ,