У Червонограді мешканці скидають у каналізацію котів

Новини 15 Січня, 2020 462

Фото: "Ехо Червонограда"

Вже кілька днів працівники Червоноградводоканалу очищають каналізацію у центрі міста

Вже кілька днів поспіль працівники Червоноградводоканалу рятують каналізацію у центрі міста. Рятують від наслідків діяльності самих же червоноградців.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Ехо Червонограда», подібна ситуація вже була у 2017-му. Цього разу безсилою виявилась навіть техніка спеціалізованої київської фірми.

Каналізаційні мережі вщент забиті вологими серветками, засобами гігієни, кульками. При нас із труб ситягували чупа-чупси, обгортки від цукерок.

Ми поцікавились у керівника КП Червоноградводоканал Володимира Солдата, що незвичного ще знаходили його працівники. Він розповів, що в унітази умудряють спускати навіть кухонні рушники. Кілька тижнів тому міський голова Андрій Залівський під час щовівторкової планерки розповідав про виявлену в каналізації жіночу білизну.

Але безпосередні виконавці прочистки труб розповідають більше. Кажуть, у мережах знаходили навіть кульки з мертвими кошенятами. Одного разу виявили вже розпухлого дорослого кота. Його, кажуть, імовірно, просто вкинули в мережу через люк.

«Чим думають мешканці – невідомо. Адже у підсумку саме їм сидіти із забитою каналізацією і фонтанами фекалій з унітаза. Правда, комунальники говорять – ще ні разу не знайшлось людини, яка б визнала, що поводилась із мережами неправильно.

Поки ж чоловіки виконують свою досить неприємну роботу, на інші об’єкти бракує робочих рук. Тому прохання до червоноградців – будьте розважливішими. В решті-решт, ви псуєте власне майно»,- зазначається у повідомленні.

Фото: “Ехо Червонограда”

 

Коментарі

Позначки: , ,