У Червонограді колишній зек порішив власного батька

Новини 30 Грудня, 2019 283
На Львівщині чоловік встромив брату ніж у живіт. Фото: відкриті джерела.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Поліцейські взяли вбивцю під варту

У Червоноградське відділення поліції 27 грудня надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що близько 21.40, прийшовши до свого батька у квартиру, де він проживав, вона виявила його мертвим.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, на місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб поліції. На тілі 59-річного чоловіка експерти виявили садна, а також колото-різану рану.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 32-річний раніше судимий син загиблого, котрий під час побутового конфлікту побив батька та завдав йому ножового поранення.

Суд, за клопотанням слідчих, обрав для зловмисника міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

 

Коментарі

Позначки: