У Черкасах відбувається реконструкція зоопарку (ВІДЕО)

Новини 07 Квітня, 2021 2 537

Черкаський зоологічний парк претендує на те, щоб стати найкращим в Україні, завдяки корпорації “Рошен”.

Про це розповів голова Черкаської територіальної організації політичної партії “Європейська Солідарність” Роман Сущенко, пише Четверта студія.

Як відомо, у зоопарку з’явилися дві нові експозиції, в яких значно розширили простір для тварин. У планах керівництва Черкаського зоопарку не менш грандіозні реконструкції, що триватимуть до 2024 року.

“Ми відкриваємо сезон цього унікального звіринця, який був оновлений завдяки корпорації “Рошен”. Це насправді унікальний, європейського рівня заклад, де черкаські дітлахи та їх батьки можуть познайомитися з життям диких тварин. Подивитися, як вони живуть у природі. Відкрити для себе новий, живий світ”, – зазначив Сущенко.

За словами директора Черкаського зоопарку Євгена Вана, починаючи з 2017 року, завдяки корпорації “Рошен”, відбувається реконструкція Черкаського зоопарку.

“Оцінювати сучасний зоопарк повинні не за кількістю тварин, а по якості їх експозицій. Тому зараз Черкаський зоопарк зменшує свою колекцію внаслідок того, що покращує і збільшує площі для тварин, яких вирішили залишити у зоопарку”, – наголосив він.

Коментарі

Позначки: ,