У бюджеті Садового знайшли вільні кошти

Новини 15 Січня, 2024 255

Внутрішньо переміщені особи можуть отримати 20 тисяч гривень, але не всі / Фото: pixabay.com

Які банки обслуговуватимуть тимчасово вільні кошти бюджету Львова у 2024 році

«Укргазбанк» та «Державний експортно-імпортний банк України» стали переможцями конкурсу з розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Львівської міської територіальної громади. Обидва банки запропонували найвищу процентну ставку – 11,5 % річних. Таке рішення сьогодні, 10 січня, прийняли на засіданні конкурсної комісії.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Члени конкурсної комісії розглядали пропозиції державних банків щодо відсотка вкладу (депозиту) на 2024 рік. До засідання комісії також долучилися депутати Львівської міської ради та представники банків.

Свої пропозиції на участь у конкурсі подали 3 банки: Львівська обласна дирекція АБ «Укргазбанк», філія АТ «Державний експортно-імпортний банк України» у м. Львові та філія Львівського обласного управління АТ «Ощадбанк».

За результатами проведеного конкурсу, переможцями визнано два банки: АБ «Укргазбанк» та АТ «Державний експортно-імпортний банк України», які запропонували однакову найвищу процентну ставку – 11,5 % річних.

Зазначимо, АТ «Ощадбанк» запропонувало процентну ставку 11,0 % річних.

«Це важливий крок для ефективного управління фінансами міста, забезпечення оптимальних умов для розвитку економічної стабільності у Львові та збільшення доходів бюджету громади. Варто зазначити, що ці кошти можуть бути спрямовані на Програму заходів щодо підготовки Львівської міської територіальної громади до національного спротиву 2022-2024 року», – додали в департаменті фінансів Львівської міської ради.

Коментарі

Позначки: ,