У Буську чоловік пограбував 83-річного дідуся (ФОТО)

Новини 22 Липня, 2021 74
У Буську чоловік пограбував 83-річного дідуся. Фото: Нацполіція Львівщини

У Буську чоловік пограбував 83-річного дідуся. Фото: Нацполіція Львівщини

Раніше неодноразово судимий 26-річний мешканець району вирвав з рук у дідуся гроші у сумі понад 5 тисяч гривень, які потерпілий зняв з картки, та втік. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

21 липня, близько 12:30, до поліції звернувся 83-річний мешканець одного з сіл Золочівського району, який повідомив про те, що поблизу банку його пограбував невідомий чоловік.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише “Четверта студія”.

На місці працювали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та дільничні офіцери поліції відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, пенсіонер прийшов до банку та зняв кошти з картки, після чого до нього підійшов невідомий, вирвав з рук гроші у сумі 5400 гривень та втік.

Проведеними оперативно-розшуковими  заходами вже протягом двох годин правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до правопорушення, раніше судимого за крадіжку та грабіж 26-річного мешканця району, та його місцеперебування.

Речові докази (грошові кошти) у нього вилучено.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

 

 

Коментарі

Позначки: ,