У Буському районі шахраї збирають дані громадян, щоб «навішати» на них кредити

Новини 03 Березня, 2021 1 328

Фото ілюстративне з відкритих джерел

В домоволодіння приходять люди, котрі представляються працівниками “Львівгазу” та просять надати особисті документи, щоб змінити постачальника газу

У Буському районі на Львівщині, невідомі особи, які представляються працівниками АТ «Львівгаз»,  збирають дані громадян під приводом «зміни постачальника газу».

Як пише «Четверта студія» про це повідомляє «Буськ онлайн».

Як зазначається, це новий вид шахрайства, який може мати на меті збір персональних даних з подальшим оформленням кредитів на довірливих громадян.

«Сьогодні це “постачальник газу”, а завтра свіжий кредит на Вас? Сьогодні набирає масових обертів новий вид шахрайства, коли у населених пунктах нашого району в домоволодіння приходять люди, котрі представляються працівниками “Львівгазу” та просять надати: паспорт,ІПН,та квитанцію за оплату газу за останній місяць. Щоб змінити постачальника газу у Вашу оселю.

Будьте уважні та обережні. Бо: АТ”Львівгаз” не продає газ. АТ”Львівгаз” тільки експлуатує газову мережу. Працівники “Львівгазу” не ходять до ваших осель та не пропонують таких послуг, не переконують людей переходити то того чи іншого постачальника газу. Від таких людей вимагайте документ який посвідчує їхню особу.

При переході до іншого постачальника газу перевіряйте інформацію про тариф який Вам пропонують люди,які прийшли до Вашої оселі. Уся інформація про постачальників знаходиться тут https://gazpravda.com.ua/cini-gaz

Зміну постачальника газу можна зробити онлайн, або якщо хочете перейти у Нафтогаз завітавши у відділення Ощадбанку або банку ПУМБ», – зазначається у повідомленні.

Сьогодні це “постачальник газу”, а завтра свіжий кредит на Вас?

Сьогодні набирає масових обертів новий вид шахрайства,…

Опубликовано Буськ онлайн Вторник, 2 марта 2021 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,