У Буковелі викрили маніпуляцію із приготуванням кави (ФОТО)

Новини 11 Січня, 2022 847

Скриншот відео/Єдність

27-річна українська блогер Катя Репяхова вирушила на відпочинок в Карпати разом із зірковим чоловіком Віктором Павликом і 6-місячним сином Мішею. Вранці 10 січня зірка розчарувалася в сервісі дорогого готелю.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Сlutch.net.

Популярна блогер, дружина і концертний директор Віктора Павліка Катя Репяхова, яка вчора ввечері заявила, що чоловік виконав її мрію пожити в одному з кращих готелів в Буковелі, сьогодні вранці вже встигла розчаруватися в сервісі.

У своєму блозі зірка поділилася, що Віктор приніс їй два еспресо – один був куплений за 80 гривень, а другий співак прихопив зі сніданку, вартість якого включена в загальну вартість проживання.

Спробувавши обидва напої зірка була розчарована. Справа в тому, що платна кава виявилася набагато смачніше тієї, який пропонують безкоштовно. Виходить, що навіть при оплачених сніданках і вечерях зіркам доведеться доплачувати за напої, якщо вони хочуть насолодитися якісним еспресо.

Поки зірка не розповіла, чи збирається поскаржитися на поганий сервіс в Radisson Blu Resort Bukovel. Віктор Павлік теж поки ніяк не відреагував на ситуацію з кавою.

Коментарі

Позначки: ,