У Брюховичах запрацює ЦНАП

Новини 30 Жовтня, 2019 307

Львів будує у Брюховичах Центр надання адміністративних послуг та медіатеку, про це пише 4studio з посиланням на прес-службу ЛМР.

Адже, відповідно до програми ʺЛьвів 2020ʺ, в кожному районі міста відкрили Центри надання адміністративних послуг, і зараз їх будують у сусідніх населених пунктах. ЦНАП для Рудно вже облаштували й відкрили, та до кінця року — відкриють і у Винниках. Також облаштовують ЦНАП у Брюховичах — він діятиме на вул. Івасюка, 2а. Усі роботи виконують за кошти міського бюджету Львова.

“У Брюховичах вже зведена будівля, завершені зовнішні роботи, й тривають роботи над фасадом залишилися деякі елементи. Зараз виконуємо внутрішні роботи, фактично завершений другий поверх, і тривають внутрішні роботи та благоустрій території. Тобто 70% робіт уже виконано”, – розповіла Валентина Бартошик, директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради.

Зокрема, ЦНАП в смт. Брюховичі запроектований за сучасними енергоефективними, безпечними та довготривалими в експлуатації технологіями. На 1-му поверсі будівлі розмістять ЦНАП та приймальну селищної ради Брюхович. Також частину 1-го поверху використовуватимуть для медіатеки. А 2-ий поверх будівлі передбачений для різних зустрічей.

У ЦНАП передбачено повний спектр надання адміністративних послуг: подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги та отримати її результат, оформити паспорт, здійснити обмін водійських прав, зокрема особлива увага приділяється соціального напрямку, адже до прийому громадян будуть залученні фахівці з питань соціального захисту та питань пенсійного фонду.

Нагадаємо, у кожному районі Львова працює Центр надання адміністративних послуг. Зокрема вул. К. Левицького, 67 (Личаківський і Галицький райони), пр. Червоної Калини 72а (Сихівський район), вул. М. Хвильового, 14а, вул. Т. Шевченка, 354 (Шевченківський район), вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район) та вул. Ген. Чупринки, 85 (Франківський район).

Коментарі

Позначки: , , ,