У Бродах на Львівщині вбили жінку (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 10 Серпня, 2021 966

У Бродах на Львівщині вбили жінку

Стали відомі подробиці вбивства жінки у Бродах

Сьогодні, 10 серпня стало відомо про скоєння жахливого злочину на Львівщині. Чоловік побив та втопив жінку у водоймі.

У сюжеті ТРК Броди показали смісце трагедії та розповіли деякі деталі злочину, пише Четверта студія з посиланням на Варту-1.

“Колись тут гуділа промислова торговиця, сьогодні прогулюються поодинокі перехожі. Пожежна водойма що знаходиться у південній частині на території Бродівської фортеці, утворена грунтовими водами. Тут, кажуть, навіть ловили рибу. це місце непомітне оку через гущавину. У цьому безлюдному місці і трапилася трагедія. У воді правоохоронці виявили тіло молодої жінки, яку вже розшукували.” – йдеться у сюжеті.

До розшуків зниклої жінки були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів місцевої поліції, і за отриманими даними, востаннє жінку бачили неподалік , на ринку, тому огляду саме цієї території приділили прискіпливу увагу.

У Бродах на Львівщині вбили жінку

У Бродах на Львівщині вбили жінку

Коли виявили тіло, зрозуміли, що нещасна померла не своєю смертю – тіло було понівечене.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вбивства жінки причетний 35-річний бродівчанин, її випадковий знайомий.
В суботу, 7 серпня близько 16.30 між ним та загиблою виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав своїй жертві тілесних ушкоджень, після чого втопив у пожежній водоймі.

“Щоб замести сліди, одяг спалив неподалік. Зловмисник затриманий, з ним проводять слідчі дії, а невдовзі повідомлять про підозру. Суд обере йому запобіжний захід.” – про це інформували у поліції.

За умисне вбивство молодої жінки йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, сьогодні на Львівщині повідомили про затримання чоловіка, який побив, а згодом втопив жінку.

Коментарі

Позначки: , ,