У Бориславі відкрили для проїзду транспорту міст через річку Тисменицю

Новини 09 Жовтня, 2018 670

Фото: facebook/Коля Кекіс

Міст готовий до повноцінного курсування по ньому транспортного потоку

У місті Борислав на Львівщині сьогодні, 9 жовтня, відкрили для проїзду транспорту міст через річку Тисменицю.

Як повідомляє Бориславська міська рада, 8 жовтня стали відомими результати перевірки готовності конструкції моста на вулиці Героїв ОУН-УПА до повноцінного курсування по ньому транспортного потоку. За оцінкою експертів, міст відповідає усім нормам та вимогам і може бути зданий в експлуатацію.

Як  зазначається у повідомленні,  минулого тижня були проведені випробування несучих конструкцій моста методом навантаження. Результати замірів параметрів відгуку несучих конструкції на рухоме і статичне навантаження були направлені для подальшого аналізу, котрий мав визначити коли мостом зможуть користуватися і водії автотранспорту.

«Після перевірки усіх показників, було дано експертний висновок про повну готовність моста до експлуатації», – зазначає міська рада Борислава.

З цього приводу міський голова Ігор Яворський, заступник міського голови Роман Садлівський та начальник управління житлово-комунального господарства Олег Левицький сьогодні провели виїзну нараду на відбудованому мості через р. Тисменицю на вулиці Героїв ОУН-УПА, де було прийнято рішення щодо відкриття моста для повноцінного автомобільного руху.

«Хоч деякі роботи із благоустрою як на мості, так і біля нього, продовжуватимуться, вони не заважатимуть дорожньому руху, тому з 5:00 год. 9 жовтня міст уже буде відкритим не лише для пішоходів, а й для користувачів автотранспорту», – повідомляє міська рада Борислава.

Фото: Бориславська міська рада

Як повідомлялося, у Бориславі на Львівщині 9 вересня  відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня міста та Дня працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Центральною подією святкувань було відкриття відновленого моста через річку Тисменицю, який будували близько 10 років.

Відразу після урочистої церемонії відкриття, міст через річку Тисмениця закрили для проїзду.

Коментарі

Позначки: ,