У Бориславі до Дня Незалежності встановили 6-метровий герб (ФОТО)

Новини 21 Серпня, 2020 809

Фото: Бориславська міська рада.

Сьогодні, 21 серпня, в місті Бориславі було встановлено чергову тематичну фотозону. Цього разу центральну площу міста прикрасили 6-метровий гербом та прапорами. Інсталяція присвячена 29 річниці Незалежності України та Дню прапора.

Про це повідомляє прес-служба Бориславської міської ради, пише “Четверта студія”.

Пам’ятний знак “Герб України” виготовило та встановило КП «Еко-місто» за ініціативи директора цього підприємства Івана Сороки. Виготовлений тризуб із дерев’яного бруса, покритий деревозахистом «Автентична старовина».

«Український герб поряд з державним гімном, прапором та гаслом “Слава Україні!” є символом, де закодована сила української нації, традиції та століття боротьби за незалежність. Щиро вдячний директору КП “Еко-місто”, депутату Івану Сороці за ініціативу і активну роботу, спрямовану на розвиток міста. Після відзначення Дня Незалежності ми демонтуємо Герб з центральної площі. Але обов’язково підберемо для нього іншу локацію і встановимо там. Тризуб повинен прикрашати місто завжди. Бо це наше національне надбання, наш сакральний оберіг», – наголосив міський голова Ігор Яворський.

Коментарі

Позначки: , ,