У Bolt з’явилася нова категорія «Експрес»

Новини 24 Квітня, 2024 38

автомобілі якої зможуть легко оминати затори

Сервіс замовлення поїздок Bolt запускає в Києві нову категорію «Експрес» із ліцензованими авто, які мають право користуватися смугами для громадського транспорту. Відтепер час поїздок значно зменшиться.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Bolt.

Затори є однією з головних проблем української столиці. Згідно з дослідженням Офісу трансформації України Київ входить до топ-3 столиць світу за рівнем заторів на дорогах.

З початку 2024 року кожний мешканець Києва провів у заторах приблизно 33 години свого часу, який, зокрема, можна було б витратити, наприклад, на 10 прочитань нової книги або 66 разів насолодитися сніданком. Серед цілей компанії Bolt – зробити міста зручнішими та комфортнішими для людей, а не для автомобілів, саме тому пошук рішень задля розвантаження транспортної системи міст є одним з пріоритетних напрямів роботи сервісу.

Упровадження категорії «Експрес» у Bolt має на меті покращити загальний досвід поїздок для жителів столиці, а також скоротити викиди від автомобілів, тому що чим триваліші затори – тим брудніше повітря в місті. Автомобілі, зареєстровані в категорії «Експрес», мають доступ до користування смугами громадського транспорту, що забезпечує безперешкодний проїзд і змогу для пасажирів зекономити дорогоцінний час. Наразі цю категорію тільки-но запущено, тож кількість ліцензованих автомобілів буде поступово збільшуватися, що дозволить задовольнити зростаючий попит на більш швидкі перевезення в Києві.

«Зважаючи на нагальність вирішення проблеми заторів на дорогах, ми розуміємо, що це є однією з важливих потреб міста. Зазначена категорія не лише забезпечуватиме швидший варіант подорожі для наших пасажирів, а й з часом сприятиме можливій оптимізації маршрутів руху транспортних засобів та зменшенню загального рівня заторів у Києві, – коментує керівник напряму замовлень поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Також хочемо нагадати, що безпека користувачів і водіїв є пріоритетом для компанії Bolt. Саме тому минулого року було розроблено та запущено нові функції в усіх 28 містах України, де працює наш сервіс.

На сайті компанії є спеціальні розділи, які детально описують функції безпеки для водіїв та пасажирів.

Інформація про компанію Bolt

Bolt – це мультидодаток, головна мета якого – зробити пересування містом більш доступним, безпечним і екологічним. Послугами компанії Bolt користуються більш ніж 150 млн осіб у 45 країнах Європи й Африки (понад 500 міст). За допомогою мультидодатка надається низка послуг, як-от виклик автомобілів, каршерінґ, прокат електросамокатів і електровелосипедів, а також доставка їжі та продуктів. Наразі з компанією співпрацюють більш ніж 3 млн водіїв і кур’єрів по всьому світу.

В Україні послуги Bolt доступні в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, Тернополі, а також в Ужгороді, Івано-Франківську, Одесі, Мукачеві, Дрогобичі, Кам’янець-Подільському та Трускавці (www.bolt.eu).

Коментарі

Позначки: