У Автошколі для осіб з інвалідністю Львівської області посвідчення водія отримала українська парачемпіонка з фехтування

Новини 11 Жовтня, 2023 73

Надія Дьолог успішно склала практичний іспит у сервісному центрі МВС Зимної Води та стала водієм транспортних засобів категорії «В»

Надія Дьолог успішно склала практичний іспит у сервісному центрі МВС Зимної Води та стала водієм транспортних засобів категорії «В»

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Жінка родом із Закарпаття. У дитинстві вона отримала важку травму хребта й відтоді пересувається на кріслі колісному. У 25 років переїхала до Ужгорода. Там спершу займалася паверліфтингом, а у 2015-му відкрила для себе фехтування. Нині вона є призеркою багатьох всеукраїнських та міжнародних змагань. Останнє її досягнення – срібна медаль на Чемпіонаті світу з фехтування на кріслі колісному, що відбувся цьогоріч на початку жовтня в Італії.

Однією із важливих цілей для Надії було навчитися самостійно керувати автомобілем. Адже для тренувань їй доводиться часто їздити на далекі відстані із важким спорядженням. Аби досягнути мети, жінка розпочала навчання в Автошколі для осіб з інвалідністю у Львові. 

💬«У своєму місті я не мала змоги навчатися на автомобілі із ручним управлінням. Тож дуже зраділа, дізнавшись про Автошколу у Львові. Теоретичний курс змогла пройти віддалено, оскільки тоді перебувала закордоном. Загалом почувалася впевнено за кермом завдяки попередньому навчанню та підтримці інструкторів», – відзначила Надія Дьолог.

Нагадаємо, що у Львові Автошкола для осіб з інвалідністю функціонує за адресою: вул. М. Кривоноса, 1. Аби долучитися до проєкту, звертайтеся за телефоном – 067-712-61-81.

Коментарі

Позначки: