У АРМІ нарешті пояснили, чому залишили горе-управителя для двох ТЕЦ на Львівщині (ВІДЕО)

Новини 28 Жовтня, 2019 271
Нацагентство оголосило новий конкурс на управителів ТЕЦ Новояворівська і Нового Роздолу

Голова Національного агентства з розшуку та управління активами Антон Янчук у сюжеті телеканалу “Інтер” нарешті пояснив, чому АРМА залишила “горе-управителя” для двох ТЕЦ на Львівщині.

Як повідомляє “Четверта студія”, Антон Янчук заявив, що “пропозиції інших учасників у конкурсної комісії викликали менше довіри, аніж навіть до того, який, попри усі негаразди, але там раніше управляв”.

У сюжеті зазначається, що у АРМІ вважають, що “це був вимушений крок”. Саме так там пояснюють, чому знову обрали ту саму компанію, яка уже зривала опалювальний сезон у двох містах на Львівщині.

https://www.facebook.com/100007138094727/videos/2382694605311786

“Жодна інша компанія не була готова вкладати гроші у ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська. Пропозиції інших учасників у конкурсної комісії викликали менше довіри, аніж навіть до того, який, попри усі негаразди, але там раніше управляв. Адже на запитання до інших учасників, чи вони були на цих станціях, якими хочуть управляти, представники учасників не надавали повних відповідей”, – заявив голова Національного агентства з розшуку та управління активами Антон Янчук.

За його словами, зараз обрати нову компанію для управління ТЕЦами уже пізно, адже на це потрібні місяці.

“Подати тепло жителями Новояворівська та Нового Роздолу посадовці обіцяють до 10 листопада, але на чому ґрунтується такі обіцянки – незрозуміло. Жителям двох міст залишається сподіватись лише на диво”, – йдеться у сюжеті.

Коментарі

Позначки: , , , ,