У Апеляційному суді Львівської області силовики відпрацьовували дії конвойних нарядів (ФОТО)

Новини 05 Лютого, 2020 392

Фото: Західне регіональне управління Національної гвардії/ФБ

Тренувались гвардійці, представники Служби судової охорони та поліцейські

У Львові, Тернополі та Луцьку спільно тренувались гвардійці, представники Служби судової охорони та поліцейські.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці Західного територіального управління Національної гвардії у ФБ.

Як зазначається, як спільно діяти при виникненні нештатних ситуацій під час конвоювання та забезпечення судових процесів на спільних практичних заняттях тренувались військовослужбовці військових частин Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, що дислоковані у Львові, Тернополі та Луцьку.

Нацгвардійці відпрацьовували свої дії спільно із працівниками Територіальних управлінь судової охорони й співробітниками конвойної служби поліції у областях.

У Апеляційному суді Львівської області та Міськрайонному суді Тернополя гвардійці 2 Галицької бригади, співробітники батальйону конвойної служби Головного управління Національної поліції та Служби судової охорони провели спільні практичні заняття.

Силовики відпрацьовували дії конвойних нарядів під час здійснення конвоювання затриманих та взятих під варту осіб.

Окрім того на заняттях були розглянуті питання спільних дій під час виникнення нештатних ситуацій та конвоювання у спеціальних автомобілях. Нацгвардійці розповіли про порядок дій підрозділів під час конвоювання затриманих і взятих під варту осіб у разі виходу з ладу спеціального автомобіля типу «АЗ», скоєння ДТП, пожежі та у разі спроби втечі.

«Цього року такі заняття проводяться вперше, – розповідає начальник служби з організації конвоювання, екстрадиції та охорони підсудних підполковник Валерій Демчук, – але, назагал, за рік ми проводимо кілька таких тренувань. Мета, якої ми хочемо досягти – це спільні та узгоджені дій між силовими структурами у разі виникнення надзвичайних обставин під час виконання службово-бойових завдань.

Коментарі

Позначки: , , , ,