У актовій залі восьмої клінічної лікарні міста Львова розгорнуть додаткові ліжка для хворих на COVID-19

Новини 07 Квітня, 2021 169

Комісія фінансів та планування бюджету Львівської міської ради погодила розгортання додаткової ліжкової мережі для надання необхідної допомоги пацієнта із COVID-19.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив депутат Львівської міської ради від фракції “Європейська Солідарність” Юрій Ломага, пише “Четверта студія”.

За його словами, у Львові розгорнуть додатково ще 60 ліжок для хворих на COVID-19.

“Наша комісія погодила виділення з бюджету Львівської МТГ додаткових 2 866 000 грн для облаштування КНП “8-а міська клінічна лікарня м. Львова” ліжок інтенсивної терапії в актовому залі лікарні та тимчасового шпиталю на базі поліклініки на проспекті Червоної Калини, 68. Йдеться про 60 додаткових ліжок.

Також ми виділили додатково 1 070 000 грн для облаштування КНП 5-та міська клінічна лікарня 50 ліжко-місць тимчасового шпиталю на вул. Бой-Желінського, 14.

Ми також погодили виділення коштів на придбання 8 одиниць додаткового обладнання на суму 800 тис. грн. Йдеться про холодильники для зберігання вакцини проти COVID-19″, – розповів депутат.

За словами Юрія Ломаги, депутати підтримали звернення КНП «Клiнiчна лiкарня швидкої медичної допомоги на вул. Миколайчука, 9» стосовно виділення додатково 9 000 000 грн для проведення ремонтних робіт на об’єкті «Капітальний ремонт відділення кардіології реперфузiйної терапії центру серця та судин КНП «Клiнiчна лiкарня швидкої медичної допомоги м. Львова, на вул. Миколайчука, 9». “Це необхідно для того, аби розмістити на базі лікувального закладу додатково 100 ліжок для пацієнтів з коронавірусною хворобою”, – наголосив депутат.

За його словами, на умовах лізингу для лікарні також придбають магнітно-резонансний томограф.

“Однак фракція “Європейської Солідарності” пропонувала проголосувати за придбання цього обладнання на умовах конкурсної закупівлі, а не на умовах фінансового лізингу. Відповідне рішення й було підтримано”, – повідомив Ломага.

 

Коментарі

Позначки: , , ,