У 22-річного чоловіка вилучили особливо небезпечний психотроп зберігав з метою збуту

Новини 13 Квітня, 2024 13

у квітні цього року в одному із сіл Львівського району підозрюваний зберігав у своєму автомобілі особливо небезпечну психотропну речовину – PVP

За процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 22-річному чоловікові. Йому інкримінують незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту психотропної речовини, в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, у квітні цього року в одному із сіл Львівського району підозрюваний зберігав у своєму автомобілі особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, з метою подальшого збуту.

В той день, дільничий територіальної громади побачив автомобіль, що зупинився на узбіччі дороги. Водій оглядав транспортний засіб. Правоохоронець підійшов та запропонував допомогу. Однак, фігурант почав поводитись підозріло та помітно нервувати. В ході спілкування поліцейський помітив в авто заборонену речовину та викликав на допомогу працівників поліції.

Під час огляду транспортного засобу виявлено та вилучено п’ять пластикових банок з психотропною речовиною.

Слідчі дії тривають, призначено ряд експертиз.

Підозрюваний знаходиться під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: