У 2021 році немає коштів у бюджеті розвитку Львова на нові ремонти вулиць

Новини 22 Квітня, 2021 293

У 2021 році немає коштів у бюджеті розвитку Львова на нові ремонти вулиць

На засіданні комісії міської інфраструктури, інженерного та житлового господарства ЛМР депутати погодили титульні списки ремонтів у районах Львова.

Про це пише Четверта студія з посиланням на фракцію ЄС у ЛМР.

Також депутати погодили для ЛКП «Львівавтодор» кошти на завершення ремонтів великих вулиць міста – Шевченка, Бандери, Хмельницького, Пекарської та пл. Двірцевої. Грошей на нові ремонти великих вулиць не залишається. Про це розповів депутат Львівської міськради від фракції «Європейська Солідарність» Іван Рудницький.

За його словами, у 2021 році коштів у бюджеті розвитку Львова на нові ремонти великих вулиць немає, оскільки місто мусить віддавати борги попередніх років.

«Якщо минулого року, перед виборами, у мерії вкладали в розвиток доріг сотні мільйонів, то цьогоріч таких сум на це немає, ми фактично завершуємо ті ремонти, які залишились з попереднього року, зокрема вулиці Шевченка, Бандери, Хмельницького, Пекарська та площа Двірцева. Цьогоріч мусимо віддавати борги, які наробив міський голова за минулу каденцію», – розповів Іван Рудницький.

Він додав, що інженерна комісія ЛМР затвердила титульні списки ремонтів по районах Львова. Кожна районна адміністарція отримає у 2021 році приблизно по 35 мільйонів гривень. За ці кошти адміністрації проводитимуть ремонти міжквартальних доріг, тротуарів, громадських просторів, модернізацію чи капремонт ліфтів, дахів, інженерних ме6реж будинків та ін.

Коментарі

Позначки: , ,