У 16-річного підлітка на Львівщині знайшли зброю і пакет з марихуаною

Новини 03 Листопада, 2017 96

Ілюстративне фото

Підліток каже, що тримав зброю для захисту.

Працівники Стрийського відділу поліції отримали повідомлення про те, що у 16-річного підлітка, який проживає в гуртожитку у Стрию, є зброя.

Правоохоронці виїхали за вказаною адресою і знайшли в кімнаті неповнолітнього пістолет й пакет з речовиною рослинного походження, яка була схожа на марихуану.

Як повідомила старший інспектор сектору моніторингу Стрийського відділу поліції Ольга Марцинюк, хлопець – сирота, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Пістолет, який знайшли у нього, заводського виробництва, перероблений. Підліток каже, що тримав зброю для захисту.

«Бойовий пістолет чи ні, стріляли з нього чи ні, на всі ці питання можна буде відповісти після висновків експертизи. Зараз ми також з’ясовуємо, як пістолет опинився у неповнолітнього, хто за цим стоїть», – каже Ольга Марцинюк.

Щодо наркотиків, то правоохоронці також чекають на висновки експертизи. Підліток каже, що у пакетів був канабіс, який він використовував для власного вживання. За фактом незаконного зберігання зброї і наркотичних речовин правоохоронці відкрили кримінальне провадження на ч.1 ст.263 і ч.1 ст.309 КК України.

Коментарі

Позначки: , , ,