Тимошенко змінила стиль: розплела косу і випрямила волосся (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 27 Квітня, 2021 4 817

Фото: ФБ/Yan Dobronosov

Прийшла у Верховну Раду в чорній сукні

Юлія Тимошенко на початок нового сесійного тижня підготувалася грунтовно і добре попрацювала над своїм образом. Політик розплела косу і випрямила волосся. Крім того, народний депутат з’явилася в стильній сукні з блискавкою до попереку і на шпильках.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Mediabum, свій виступ Юлія Тимошенко виклала в Faсebook. Політик прийшла в Верховну Раду при повному параді, вибравши чорну сукню – родзинкою стала блискавка ззаду, сукня обтягла фігуру народного депутата немов друга шкіра. Також політик вибрала взуття на шпильці в тон, а також одягла сережки і зробила стриманий макіяж.

Зміни торкнулися і зачіски Юлії Володимирівни. До слова, кожна зміна в стилі політика деякі експерти пов’язують з новими ідеями політика. Довгий час Юлія Тимошенко то ходила з косою, а останнім часом укладала в зачіску хвилясте волосся. Однак, повертаючись до роботи в парламенті, лідер «Батьківщини» прийшло з новим іміджем. Вона випрямила волосся і поклала їх у низький пучок. Фотографу Яну Доброносову вдалося в деталях і з усіх боків зняти наряд політика і показати, в чому ж вона прийшла в парламент.

Повідомляється, що на питання журналістів, як же народному депутату вдається так добре виглядати, Юлія Тимошенко поділилася, що їй вдалося відпочити. Під фото користувачі стали жартувати, що скоро будуть якісь зміни, ще одна передплатниця написала, що разом з припухлістю у політика пішли і локони. Чоловіки ж таки не критикували зовнішній вигляд політика, а писали компліменти.

Нова зачіска🙂
Ю.В. На цьому тижні🙃

Опубликовано Yan Dobronosov Понедельник, 26 апреля 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: