Тимошенко заборонила згадувати її прізвище разом з Медведчуком

Новини 27 Березня, 2021 1 945

Фото: ФБ/Сергій Лещенко

Вимагала через суд заборонити Лещенку вчиняти дії по поширенню у будь-який спосіб інформації щодо підтримки Юлією Тимошенко Віктора Медведчука

Юлія Тимошенко звернулася до суду з заявою про забезпечення позову, де вимагала через суд заборонити Лещенку вчиняти дії по поширенню у будь-який спосіб інформації щодо підтримки Юлією Тимошенко Віктора Медведчука.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє на своїй сторінці у ФБ Сергій Лещенко.

«Юлія Тимошенко зовсім зіпсувалася, несіть нову! Півроку тому Тимошенко подала проти мене позов за викриття її змови з Медведчуком.

Напевно, Тимошенко розраховувала, що позов швидко розглянуть в Печерському суді та присудять їй перемогу. Але її бажання судитися на Печерську зіграло злий жарт – суддя перевірила мою реєстрацію та відправила справу в Подільський суд. З огляду на завантаженість суддів, там провели поки одне засідання. А я тим часом продовжую розповідати про змову Тимошенко і Медведчука.

Тимошенко, не задоволена результатом, вирішила… взагалі заборонити мені згадувати її прізвище поряд з прізвищем Медведчука. Так, вам не почулося! Вона звернулася до суду з заявою про забезпечення позову, де вимагала суд заборонити мені вчиняти дії по поширенню у будь-який спосіб інформації щодо підтримки Юлією Тимошенко Віктора Медведчука.

І це – до розгляду по-суті, тобто як засіб забезпечення позову! Подільський суд як суд першої інстанції у задоволені цієї юридично безглуздої вимоги законно відмовив. За логікою Тимошенко, тоді можна одразу через суд заборони мені говорити чи думати! Я дізнався про це вже по факту розгляду клопотання, коли мені розповів мій адвокат Роман Васильняк.

Але найцікавіше інше!

Тимошенко оскаржила цю відмову і справа потрапила до судді Вікторії Соколової. Це – суддя Київського апеляційного суду, до колегії якої потрапляють справи Медведчука. І найцікавіше, що Вікторія Соколова – колишня дружина ще одного “судді Медведчука” Олексія Соколова, до якого потрапляють усі справи Медведчука однією інстанцією нижче, тобто в одіозному Печерському суді Києва.

Вітаю Тимошенко і Медведчука, їхній союз виходить на новий рівень! Не дають мені забути про цей “політичний роман”, – зазначається у дописі.

Юлія Тимошенко зовсім зіпсувалася, несіть нову!

Півроку тому Тимошенко подала проти мене позов за викриття її змови з…

Опубликовано Сергій Лещенко Пятница, 26 марта 2021 г.

Коментарі

Позначки: , , ,