Тимошенко у час війни проведе з’їзд партії

Новини 21 Березня, 2023 314

Тимошенко у Дубаї відсвяткувала завершення політичної кар’єри

Лідерка “Батьківщина” перебувала у Румунії та Фінляндії

 25 березня Юлія Володимирівна збирає з’їзд партії. Віртуальний. Онлайн.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ПолітБавовну.

“Будуть планувати, як перемагати. Серед визначених конкурентів усе точно так само, як і в Петра Олексійовича.

Тільки у “Батьківщини”, відповідно, “Євросолідарність”, “Слуга народу”, партія Притули і партія військових (Залужного). Знову Дмитра Олександровича до уваги не беруть, як і ОП-ЗЖ. Також поза увагою залишаються ймовірні пропрезидентські проекти. А даремно …

Тут біда в іншому … Юля Володимирівна за антирейтингом – друга з кінця після Бойка. Навіть у Петра Олексійовича – почесне третє з кінця.

Які рейтинги, такі й конкуренти. Так конкурувати простіше”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що “поки Юля Володимирівна перебувала з візитами у Румунії і Фінляндії разом із Григорієм Михайловичем, у штабі на Турівській кипіла робота”.

“З”їзд поки що віртуальний, онлайн, однак – дуже широкий за охопленням. У штабі прогнозують до 3 тис. учасників онлайн. Фактично усі партійні рівні – від селищних тергромад до нардепів.

Напрямків – доволі багато і ми будемо знайомити вас із найважливішими. про відбір кандидатів у партійний список на вибори і критерії ми уже писали. Списки будуть розглянуті уже найближчим часом. Мають встигнути до 25-го. Потім робота продовжиться. Селекція – штука примхлива.

Також до з”їзду партійці повинні визначитись із кандидатами у місцеві ради. Юля Володимирівна вірить у ВИБОРИ”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,