Тимошенко та її «технічні» чоловіки

Новини 21 Березня, 2019 159
Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко

Кожен політик прагне влади. Часом і будь-якою ціною. Проте усяка найкраща ідея чи стратегія можуть розбитися об непрофесіоналізм та байдужість виконавців. Нещодавно на цьому попеклася й ЮВТ. Про це пише “Леополіс“.

Позавчора уся країна дізналася прізвища технічних кандидатів в президенти від Тимошенко. В окружній виборчій комісії № 201 Чернівців довірена особа ЮВТ Наталія Коцур проінформувала, що всі питання по восьми кандидатах на пост президента потрібно вирішувати через неї. Цю інформацію в такій редакції і внесли в протокол засідання ОВК. Зашквар.

Звичайно, що то не найбільший політичний гріх мати «своїх» технічних кандидатів. У виборчому процесі це розповсюджена практика. Але про таке ніхто не говорить вголос. Хоча так роблять усі.

І тепер з усіх тих «самостійних» і «самодостатніх» кандидатів «дере лаха» вся країна. Через якесь базікало в чернівецькій ОВК вони остаточно поховали свою політичну кар’єру.

Народ має право знати цих політиків. Тому редакція Leopolis.news вирішила детальніше ознайомити своїх читачів з найцікавішими віхами їх біографій.

Валентин Наливайченко. Чи не найвідоміша постать серед цих кандидатів. Двічі голова СБУ. У минулому – курсант Інституту розвідки імені Андропова КДБ СРСР.

Сергій Носенко. Засновник офшорної компанії «Смайл Холдінг Україна». Інший співзасновник – донька Валентина Наливайченка. Під час царювання Януковича, дочірні фірми цієї компанії вже під назвою «Смайлхолд Лімітед» вигравали мільйонні тендери. Також «Смайлхолд Лімітед» володіє 23% ПАТ «Київметробуд», що на початку 2015-го року отримало від держави надкоштовні контракти. У той час Наливайченко вже вдруге працює на посаді голови СБУ. 

Сергій Тарута. Олігарх. Фігурант численних корупційних розслідувань. Прославився також під час скандалу з журналістами, відмовившись відповідати на «незручні» питання.

Його партія «Основа» трохи більше ніж повністю складається з колишніх членів Партії регіонів та високопосадовців епохи Януковича.

Варто також зазначити, що ідеологію партії будували російські політтехнологи. 

Юрій Кармазін. Один з організаторів створеного російськими спецслужбами «Третього майдану», антиукраїнської фейкової організації «Батальйонне братство» та  проплачених заворушень у Києві. Причетний до створення сепаратистського «17 каналу», діяльність якого наразі заблокована правоохоронцями.

Гетьман всієї України. Підконтрольне йому підприємство у 2015 році займалося поставками антрациту з окупованих територій.  

Олександр Соловйов. Відвертий сепаратист. 28 січня ЦВК встановила, що у його програмі як кандидата на посаду Президента були наявні положення, спрямовані на порушення суверенітету і територіальної цілісності України.

За його партією «Розумна сила» стоять втікачі від українського правосуддя – колишній глава Нацбанку Сергій Арбузов, екс-генпрокурор Віктор Пшонка та екс-голова МВС Віталій Захарченко.

У червні 2018 року в СБУ заявили, що партія «Розумна сила» фінансується російськими спецслужбами, в тому числі і через Бориса Германа, обвинуваченого в замаху на Аркадія Бабченка. Восени минулого року Соловйов відвідав терористів «ЛНР», де зустрівся з «місцевими активістами», підписавши з ними «декларацію про мир».  

Юрій Дерев’янко. У 2017 року викликали на допит до генпрокуратури у справі про несплату 62 млн грн податків. Активний учасник «Міхомайдана».

9 червня 2017 року народний депутат Олександр Дроздик звернувся до ГПУ та НАБУ з вимогою порушити кримінальну справу щодо фірм Дерев’янка, причетних до незаконного збагачення та контролю держреєстрів Міністерства юстиції упродовж 2006-2013 років. Тоді Дерев’янко незаконно оформив на себе роялті державних реєстрів в Мінюсті і майже 10 років всі громадяни України, які народжувалися та укладали шлюби, платили в його кишеню. Мова йде про понад 760 мільйонів гривень. Його фірма  НВП «Енерготехнології» також виступила співзасновником «Фонду підтримки вітрильного спорту» разом з банком «ТК Кредит» нардепа від Партії регіонів Юрія Іванющенка (Юри Єнакієвського) та його партнера Івана Аврамова. 

Микола Габер. Колишній член «Батьківщини». Співпрацював з Вітренко, якщо її ще хтось пам’ятає. Голова Патріотичної партії, президент Собору болгар.

У 2018 році під час організованого ним «Форуму патріотичних сил» був закиданий яйцями представниками націоналістичних організацій, які звинувачували Габера у співпраці з Віктором Медведчуком та діях в інтересах Росії.

Засновник таких «впливових» видань, як «У світі тварин» та «Український орнітологічний журнал». 

Андрій Новак. Колишній радник Тимошенко на посаді прем’єр-міністра. У гучних скандалах непомічений, проте ЗМІ пов’язують Новака з міністром енергетики Ігорем Насаликом. При цьому висунення від партії «Патріот» (яка серед усіх місцевих рад в Україні має цілих п’ятеро представників в Ужгородській міській раді) свідчить про близькість Новака до екс-заступника генерального прокурора Миколи Голомші.

До своєї президентської програми Новак підійшов дуже оригінально. Він просто вставив статті Конституції, у яких написані повноваження президента, у свою програму. Просто цілим абзацом взяв, скопіював і вставив.

Ось таких технічних кандидатів Юлії Тимошенко засвітила її довірена особа. Відбірне товариство корупціонерів, сепаратистів, провокаторів, шахраїв, друзів «сім’ї» Януковича, агентів Кремля, посіпак Медведчука та московських попів.  Хоча, й в інших кандидатів в Президенти, тої «тварі по парі» також є. Висновки робіть самі…

Коментарі

Позначки: