Тимошенко придумала виправдання про спілкування з Єрмаком

Новини 27 Січня, 2021 483
З'явились фото переписки Тимошенко та Єрмака. Фото: Букви

З'явились фото переписки Тимошенко та Єрмака. Фото: Букви

Лідер Батьківщини Юлія Тимошенко пояснила свою переписку з главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком у Верховній Раді.

На брифінгу вона сказала, що намагалася переконати владу змінити тактику, пише Інтерфакс-Україна, передає Четверта студія з посиланням на НВ.

“Я буду використовувати всі можливості, що переконати поміняти взагалі стратегію, яка зараз є в державі, яка віддає наші ресурси, наші можливості, нашу землю, наші фінанси глобальним фінансовим спекулянтам, а Україні залишають тільки борги і бідність. Тому я буду говорити з усіма чиновниками без винятку, в тому числі і з тими, які при владі”, – пояснила Тимошенко.

Вона додала, що буде докладати всіх зусиль для того, щоб і чиновників від влади переорієнтувати їх на роботу для країни.

Напередодні журналістам вдалося зняти у Верховній Раді листування Тимошенко і Єрмака. Під час листування Єрмак питав Тимошенко, чи вдалося їй переговорити з таким собі «Сергієм», на що вона відповіла, що поспілкувалася з першим заступником голови Верховної Ради Русланом Стефанчук і пояснила йому «ситуацію», про що готова розповісти.

Тимошенко також запросила Єрмака до себе в гості.

За даними видання Букви, йшлося про нардепа Сергія Власенка і правки до законопроекту про референдум.

“Там все просто – правки від імені Тимошенко і Власенко. Там 300 поправок – на півдня, тому просили не зривати засідання”, – пояснив один з нардепів фракції Батьківщина.

Коментарі

Позначки: ,