Тимошенко продала обласний осередок «Батьківщини», – Філатов

Новини 27 Вересня, 2020 346

В Умані виборча комісія зняла з виборів діючого мера Олександра Цебрія та одразу зареєструвала двох кандидатів клонів-двійників.

Про це на своїй  Facebook сторінці повідомив мер Дніпра Борис Філатов, повідомляє “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

“За жахливою трагедією з катастрофою нашого військового літака залишилася майже непоміченою інша, не менш страшна новина. Вчора в Черкаській області майже 100-тисячне місто залишилося без права вибору. У жителів Умані вкрали право голосувати. Вчора місцева виборча комісія зняла з виборів чинного мера Олександра Цебрія, при цьому, УВАГА, тут же зареєструвавши кандидатами двох (!) клонів-двійників. Тепер справжній мер гуляє на вулиці, а на його місце балотуються два чорнороби, які змінили прізвища”, – заявив Філатов.

Він також стверджує, що ситуація, що склалася в Умані відома всім, але нікого це не хвилює.

“Ляльководи й учасники відомі. Це мерзотник і аферист Антон Яценко. Король тендерної мафії Януковича. Народний депутат від партії “За майбутнє Коломойського”. Людина, яка так вигідно купила у Тимошенко франшизу на черкаську обласну організацію “БЮТ”, – підкреслив мер Дніпра.

“Усі мовчать. Президент, ЦВК, СБУ і навіть Юлія Володимирівна. Всіх все влаштовує. Країну повільно, але впевнено розривають на шматки кримінальні клани, олігархи, корумповані судді та безконтрольні силовики, а ми всі робимо вигляд, що ніби порядок”, – написав Філатов.

Коментарі

Позначки: