Тимошенко на фракції пропонувала нардепам увійти в уряд, – Волинець (ВІДЕО)

Новини 17 Березня, 2021 1 215

Йдуть переговори з Зеленським — у "Батьківщині" розповіли про можливе об'єднання зі "Слугою народу

Михайло Волинець наголосив, що не є членом партії “Батьківщина”

Нардеп від фракції “Батьківщина” Михайло Волинець у ефірі телеканалу “Прямий” розповів подробиці перемовин Тимошенко із “слугами народу” щодо створення коаліції.

Про це пише Четверта студія.

Волинець наголосив, що він “не є однопартійцем Тимошенко”. “Я ніколи не був членом партії “Батьківщина”, хоча четвертий раз запрошуюсь Юлією Володимирівною до складу фракції”, – сказав Волинець.

“Саме у грудні минулого року інтенсивно велись перемовини між Юлією Володимирівною Тимошенко та представниками Зеленського. Вона особисто із Зеленським обговорювала майбутню коаліцію”, – розповів Волинець.

Він додав, що потім на цю тему розпочались різні спекуляції.

Волинець наголосив, що цю інформацію знали дуже багато людей, тому він не вбачає проблеми у тому, що озвучив цю інформацію.

Також Волинець наголосив, що “Тимошенко була відверта з депутатами”.

“Вона була відверта з нами. Стояло питання про те, хто може із фракції піти працювати в уряд. Лідером це було оголошено за участю усіх представників фракції. Я сказав, що залишусь працювати у парламенті”, – розповів Волинець.

Він відмовився називати конкретні прізвища, проте наголосив, що здогадується, про які прізвища йдеться (тих, хто може піти в уряд, – Ред.).

“Деяким амбітним особам, мабуть не варто було б йти, але я не буду обговорювати колег, бо це гарно. Але дехто сприймає це так, що якщо я депутат, то це може бути стартом для початку міністерської посади”, – розповів Волинець.

Коментарі

Позначки: , ,