Тимошенко марить проведенням виборів

Новини 03 Серпня, 2023 251

Фото УНІАН

Нардепка дала інтерв’ю комунальному телебаченню Львівської обласної ради

Війна – не перешкода. Українська влада готує нові вибори, які цілком ймовірно відбудуться цієї осені. При цьому це може стосуватись, як парламенту, так і місцевих рад. Так вважає народна депутатка України Юлія Тимошенко.

Про це вона розповіла ефірі програми «Головне за день» на «Першому Західному», пише Четверта студія.

«Я шокована, що в розпал війни, коли гинуть люди, коли кожен день наносяться удари по Україні, коли 7 мільйонів українців за межами України, вони починають готувати вибори під час війни. Це моя суб’єктивна думка, але я вважаю, що питання вже вирішене. Думаю, що вони хочуть 24 серпня оголошувати розпуск парламенту або дострокові вибори. Вони упакують красиво, так, як закон про наркобізнес вони упакували під медичний канабіс. Так само вони вибори під час війни спробують красиво упакувати», – переконана політикиня.

На її думку, мова може йти, як про парламентські, так і місцеві вибори. Такий поспіх влади вона пояснює так:

«Перше питання, якого боїться влада, це участь наших військових, які повернуться з передової  в політичних процесах України. А наші військові мають повне моральне право після того, як вони захистять нашу країну і здобудуть перемогу, брати участь в політичних процесах, щоб навести лад в державі. Тому суспільство не може допустити вибори під час війни. Треба чітко сказати: є Конституція, є закон про воєнний стан і під час війни проводити вибори – аморально. Спершу Перемога, а потім інші політичні процеси», – наголошує Юлія Тимошенко.

Коментарі

Позначки: , ,