Тихановська прочитала з папірця звернення до білорусів: “Не виходьте на площі”

Новини 11 Серпня, 2020 174

Світлана Тіхановська /фото REUTERS

Кандидатка в президенти Білорусі Світлана Тихановська прочитала з папірця друге за кілька годин звернення до білорусів, де закликала їх не протидіяти правоохоронцям, не виходити на протести та поважати закон.

Про це пише Четверта студія з посиланням на російський telegram-канал Mash.

“Шановні громадяни республіки Білорусь. Я, Світлана Тихановська, дякую вам за участь у виборах глави держави. Народ Білорусі зробив свій вибір.

З вдячністю і теплотою я звертаюся до всіх громадян, які підтримували мене весь цей час. Білоруси, я закликаю вас до розсудливості і поваги закону.

Я не хочу крові і насильства. Я прошу вас не протистояти міліції, не виходити на площі, щоб не наражати на свої життя небезпеку”.

Перед рішенням про виїзд з країни вона подала в ЦВК скаргу про порушення під час виборів. Там кандидатка пробула більше 3 годин. За словами прессекретаря її штабу, після того, як Тихановська вийшла з ЦВК, вона сказала: “Я прийняла рішення” і поїхала в невідомому напрямку.

Светлана Тихановская записала видеообращение, где призвала людей разойтись по домам и не противостоять милиции.Выглядит она не очень веселой и читает по листку.

Опубліковано Mash/Мэш Вівторок, 11 серпня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: ,