Тварині вибили зуби та зґвалтували: знущання з корови на Хмельниччині розслідуватиме поліція

Новини 30 Травня, 2023 1 203

Тварині вибили зуби та зґвалтували: знущання з корови на Хмельниччині розслідуватиме поліція

На Хмельниччині чоловік прив’язав чужу корову до трактора і волік, доки не порвався ланцюг. Як з’ясувалося згодом, він також вибив їй зуби та зґвалтував

Як пише видання Всім, вчора, 28 травня, на місце виїжджали працівники поліції. Наразі триває перевірка, у ході якої будуть з’ясовані всі обставини події.

Як повідомляє UAnimals, корову оглянув лікар і з’ясувалося, що вона зґвалтована. Крім того, в неї вибиті зуби і вона не може їсти.

“Ми в UAnimals приголомшені цією історією і зробимо все можливе, щоб допомогти тварині і покарати винних. Ми вже сконтактували зі власниками корови та оплатимо її лікування. Крім того, подаємо заяву в поліцію (власники теж подали заяву від свого імені). Будемо тримати цю жахливу історію в фокусі і напишемо, коли будуть відомі наступні деталі. Сьогодні ми ще раз пересвідчилися, що бувають люди, а бувають нéлюди”, – йдеться у повідомленні.

Донька власниці корови написала, що до нелюдського ставлення може бути причетний місцевий житель, і він уже неодноразово знущався з тварин.

Відзначимо, що це сталося на Хмельниччині у селищі Антоніни. У місцевій групі виклали фото тварини, яка лежить серед поля і не може підвестися — мовляв, може, хтось її розшукує.

Коли власники знайшли тварину, виявилося, що вона має численні травми.

“Хтось прив’язав корову до трактора, і вона бігла, поки не знесилилась і не впала. Шкіра обдерта, роги підірвані від ланцюга, на якому її тягнули. Далі, мабуть, ланцюг порвався і тварина залишилась лежати”, — написав син власниці корови. Невдозі у полі знайшли і покинутий трактор.

Коментарі

Позначки: ,