Туристичну Львівщину представили на форумі в Ризі

Новини 02 Лютого, 2019 20

Фото: Укрінформ

Туристичні й курортні можливості Львівщини презентували на Балтійському туристичному форумі “BUSINESS FORUM oft he Balttour 2019” у столиці Латвійської Республіки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається, 1 лютого розпочав роботу Міжнародний туристичний ярмарок Balttour 2019, під час якого відбулась презентація нового напрямку авіакомпанії AirBaltic Рига – Львів.

Серед присутніх під час презентації були: Тимчасово повірений у справах України в Латвійській Республіці Аліса Подоляк, начальник управляння туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака та представники готельно-курортного комплексу «Карпати» (м. Трускавець), туристичної компанії «Karpaty Travel».

«Пряме авіасполучення – це чудова нагода покращити наші зв’язки – і туристичні, і бізнесові», – наголосила Аліса Подоляк.

Вона також зазначила, що на Львівщині великі можливості екотуризму, сімейного туризму, оздоровчого туризму, а також запросила присутніх відвідати регіон.

Фото: Львівська ОДА

31 січня делегація Львівщини відвідала Посольство України в Латвійській Республіці, де обговорили можливість презентації регіону, його туристичні та гастрономічні пропозиції, культуру та традиції, на Великодньому Ярмарку в Ризі в квітні, що відбудеться в квітні цього року.

Як наголосила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака, особливо актуальна така презентація в контексті відкриття прямого авіасполучення Рига – Львів та поширення інформації про Україну в Латвії.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,