Туркало не хоче коментувати космічну зарплату у Львівській облраді

Новини 19 Травня, 2022 572
Директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Мирослава Туркало

Директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Мирослава Туркало

“Я не фінансист, щоб вам це коментувати”

Заступниця керуючої справами Львівської обласної ради Мирослава Туркало, яка отримала за перших чотири місяці року найбільшу заробітну плату серед посадовців переконує, що не знає як нараховуються гроші та чому її зарплатня з преміями та доплатами у лютому сягнула 167 435 грн.

Про це вона сказала у коментарі Lviv.Media, пише Четверта студія.

“Можливо, вам бухгалтер більше розкаже, як це нараховується. Я не є фінансист, щоб вам це коментувати, тому що я цього не нараховую. Була написана заява про відпустку, в яку я, до речі, так і не пішла. Фінансисти пояснять більше, як нараховується заробітна плата, відпускні та на оздоровлення”, — сказала Мирослава Туркало.

Також посадовиця додала, що вона не проти за те, щоб у час війни виплачувати премії працівникам виконавчого апарату Львівської облради.

“Я вважаю, що треба максимально підтримувати працівників, і якщо буде можливість виплачувати якісь премії. Багато наших працівників волонтерять і допомагають як хто скільки може”, — додає Мирослава Туркало.

Нагадаємо, від початку року чиновники Львівської облради загалом отримали 1 млн 223 тис 166 грн. За чотири місяці найбільше заробила заступниця керуючого справами обласної ради Мирослава Туркало – 275 тис 401 грн. У лютому з 167 435 грн вона отримала, окрім окладу, 91 511 грн — матеріальна допомога на оздоровлення, 31 834 грн — відпустка та 59 713 грн премії.

Коментарі

Позначки: ,