Турчинов розповів, чому повернувся у політику

Новини 02 Липня, 2020 268

Олександр Турчинов

Секретар РНБО у 2014-2019 рр. Олександр Турчинов переконаний, що врятувати Україну від кризи, у яку її затягує чинна влада, може врятувати лише об’єднання патріотів.

Про це він сказав кореспонденту Прямого під час акції на підтримку п’ятого президента України, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка.

“Не можна дивитись, як країна прямує до катастрофи, коли руйнується влада, коли вони не здатні контролювати ситуацію, коли вони не здатні захистити українців від ворогів і навіть від вірусу. У такій ситуації є лише один шлях порятунку: єднання всіх патріотичних і відповідальних сил, які здатні захистити країну, відвести економічну кризу і примусити Україну поважати в світі. І саме це питання сьогодні є на порядку денному. І я переконаний, що ми здатні, як це було раніше, піднятись… і не допустити п’ятої колони, яка сьогодні починає панувати в Україні, не допустити нахабного впливу Росії на Україну, не допустити сповзання України до економічної і соціальної прірви”, – наголосив Турчинов.

Коментарі

Позначки: ,