Цимбалюк пояснив, чому не голосував за закон про визнання “Пласту”

Новини 17 Грудня, 2019 687
Михайло ЦИМБАЛЮК

Михайло ЦИМБАЛЮК

Нардеп пообіцяв звернутись до апарату Ради, щоб його голос “за” врахували

На початку ранкового засідання сесії Верховної Ради України її голова Дмитро Разумков оголосив перерву на 30 хвилин, аби народні депутати мали змогу поспілкуватися з мітингувальниками, які приїхали з усієї країни висловити свою позицію щодо продажу української землі. Питання про Пласт поставили серед перших після перерви.

Про це у коментарі ІВ Четверта студія повідомив нардеп Михайло Цимбалюк.

“У цей же час я разом з командою ВО «Батьківщина» спілкувався з аграріями і фермерами, оскільки розмова затягнулася не міг проголосувати за підтримку Національної скаутської організації України “Пласт”. Я обов’язково звернуся до апарату Верховної Ради України, аби мій голос «за» врахували”, – повідомив Цимбалюк.

Сьогодні, 17 грудня, Верховна Рада схвалила у другому читанні законопроект про підтримку Національної скаутської організації України “Пласт” з пропозиціями президента Володимира Зеленського. “За” проголосували 316 народних депутатів. Про це пише Четверта студія з посиланням на Варіанти.

Були присутні у залі, але не голосували: Тарас Козак (Опозиційна платформа – За життя), Михайло Цимбалюк (Батьківщина), Ярослав Дубневич (За майбутнє).

Коментарі

Позначки: ,