Цимбалюк подякував Лабезній за роботу на посаді міністра (ВІДЕО)

Новини 18 Липня, 2022 106
Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Комітет ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів погодив заяву на звільнення міністра соціальної політики Марини Лазебної та доручив парламенту розглянути це питання на найближчому сесійному засіданні

Комітет ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів погодив заяву на звільнення міністра соціальної політики Марини Лазебної та доручив парламенту розглянути це питання на найближчому сесійному засіданні.

Про це нардеп від “Батьківщини” Михайло Цимбалюк повідомив у Фейсбуці, пише Четверта студія.

“Насамперед дякую Марині Володимирівні за понад дворічну фахову роботу на цій посаді. Так, між нами були дискусії та принципові розбіжності навколо питання пенсійної реформи, формування прожиткового мінімуму, але завжди була фахова дискусія.

Виникає питання – чому саме зараз написана заява про звільнення – і чи не було це тиском збоку певних політичних кіл. Питання відкрите, адже в таких складних умовах змінювати міністра соцполітики надто ризиковано – невже в цьому й суть нинішньої кадрової політики – неугодних вбік, а лояльним – пальму першості. Які б підкилимні ігри не були – завжди потрібно цінувати фахівців, а особливо в час російсько-української війни…”, – йдеться у повідомленні нардепа.

Коментарі

Позначки: ,