ЦВК не зареєструвала кандидатури Парасюка, – ОПОРА

Новини 23 Червня, 2019 393
ЦВК не зареєструвала кандидатури Парасюка, – ОПОРА. Фото: відкриті джерела.

ЦВК не зареєструвала кандидатури Парасюка, – ОПОРА. Фото: відкриті джерела.

У ЦВК вказали на проблеми з документами, які подав депутат.

Центральна виборча комісія на засіданні в неділю, 23 червня, відмовилася реєструвати кандидатами в депутати двох чинних позафракційних парламентарів – Володимира Парасюка й Аркадія Корнацького, повідомляє “ОПОРА”.

За даними мережі, ЦВК мотивувала відмову в реєстрації депутатів, які подали заявки для участі у виборах по мажоритарці, “невідповідністю поданих документів вимогам законодавства”.

“Відмовлено в реєстрації 17 кандидатів у народні депутати України, висунутих у порядку самовисування, в ОВО. А саме: Покотилової О.І. – в ОВО № 13, Курячого М.В. – в ОВО № 25, Циганчук Н.А. – в ОВО № 62, Кириченка С.І. – в ОВО № 77, Грабара В.М. – в ОВО № 79, Кузьміна Р.Б. – в ОВО № 101, Парасюка В.З. – в ОВО № 122, Турка О.М. – в ОВО № 126, Корнацького А.О. – в ОВО № 132, Івойлової А.А., Козакова Є.Ю., Лисак Г.М. – в ОВО № 153, Первого В.В. – в ОВО № 218, Третякова О.В., Третякова П.В. – в ОВО № 219, Деркача Є.В. – в ОВО № 221, Шоломицького В.В. – в ОВО № 222″,- інформує ЦВК.

Підприємець Аркадій Корнацький був обраний до Верховноъ Ради восьмого скликання в одномандатному окрузі №132 у Миколаївській області, де він набрав майже 35% голосів. Корнацький балотувався як представник “Блоку Петра Порошенка” і став членом президентської фракції в парламенті. 22 травня 2014 року він вийшов з фракції БПП.

Учасника Євромайдану і АТО Володимира Парасюка обрали народним депутатом мешканці Львівської області. На виборах 2014 року він отримав понад 56% голосів в окрузі №122.

 

Коментарі

Позначки: , , ,