Цьогоріч у міжнародних виставках взяли участь 57 підприємств-експортерів Львівщини

Новини 07 Грудня, 2018 86

За 10-ть місяців цього року у міжнародних виставках взяли участь 57 підприємств-експортерів Львівщини. Про це інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Зокрема підприємства презентували свою продукцію в різних галузях промисловості: машинобудуванні, деревообробці, харчовій, меблевій, металообробній, поліграфічній, хімічній та легкій промисловості.

Нагадаємо, що у Львівській ОДА працює сектор з просування експорту на супроводі якого вже  перебуває 70  підприємств-експортерів. Основним завданням сектору є пошук нових ринків збуту, врегулювання різноманітних технічних питань і бар’єрів, роз’яснення питань сертифікації та процедури проходження митного контролю, вирішення проблемних питань суб’єктів господарювання, що виникають у процесі здійснення ними зовнішньоекономічної діяльності.

Додамо, що за 9-ть місяців 2018 року експорт товарів підприємствами Львівської області становив 1365,4 млн доларів, зріс на 20 %. Зовнішньоторговельні операції здійснювалися з партнерами із 159 країн світу. Експорт товарів у країни Європейського Союзу становив 1103,1 млн доларів (80,8% від загального обсягу) та збільшився порівняно з січнем–вереснем 2017 року на 26,5%.

Коментарі

Позначки: