Три ДТП менш ніж за 20 хвилин — нетверезому втікачеві перекрив дорогу небайдужий львів’янин

Новини 09 Листопада, 2021 319

Вчора, близько 18-ї години водій автомобіля ZAZ Daewoo вчинив на вулиці Бережанській ДТП з автомобілем Skoda Octavia і поїхав далі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу патрульної поліції Львівської області.

Наступні дві аварії він вчинив на проспекті Червоної Калини: вдарив автомобіль Volkswagen Polo і здаючи назад, аби поїхати з місця автопригоди, вдарив автомобіль Mitsubishi Lancer. Йому знову вдалося втекти.

Інший учасник дорожнього руху, який побачив цю подію, наздогнав втікача і перекрив своїм автомобілем дорогу порушнику і навіть забрав документи у нього. За мить, на місці події були патрульні.

У 30-річного львів’янина виявили ознаки алкосп’яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 2,44 проміле.

На нього склали 7 протоколів: 3 штуки за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), 3 штуки за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Окрім того, одна із потерпілих вказала у поясненні, що винуватець аварії говорив по телефону, коли врізався у її авто, тож порушник отримав ще й об’єднану постанову за ч.2 ст. 122 (Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку) та ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

За десять місяців цього року на території Львівської області зареєстрували 533 ДТП саме через перебування водія у нетверезому стані, з яких 85 ДТП з постраждалими, в яких травмувалось 117 осіб, а також 10 людей загинуло.

Коментарі

Позначки: