Троє загиблих на війні з росією: втрати Дрогобицької громади за вихідні

Новини 14 Березня, 2023 301

Фото: ФБ/Marianna Matsola

Трьох героїв на війні з російським загарбником втратила Дрогобицька громада. Це двоє дрогобичан та один житель села неподалік Дрогобича.

Про це пише Дрогобицька міська рада, друзі та рідні загиблих у спільноті dro_live, інформує Четверта студія з посиланням на drohobych.city.

Василь Швадчак не дожив три дні до свого дня народження

11 березня під час виконання бойового завдання загинув уродженець села Михайлевичі Василь Швадчак. 14 березня йому мало б виповнитися 46 років. До початку повномасштабного вторгнення чоловік працював на різних роботах, займався копанням криниць. З перших днів посилення російської агресії добровільно пішов захищати Україну. Служив у складі 63 ОМБр. У загиблого залишились дружина, донька і син.

Конвой із тілом героя прибуде у вівторок, в день народження воїна. Точний час прибуття додатково повідомить Дрогобицька міська рада.

Роману Яцині було 25 років

10 березня загинув Роман Яцина з Дрогобича. Військовий отримав поранення, несумісне із життям, під час ворожого артилерійського обстрілу у Куп’янському районі Харківській області. Герою було 25 років. Захищав Україну Роман Яцин в лавах 103-ї окремої бригади територіальної оборони, був стрільцем. Про загибель хлопця повідомив його друг в Instagram.

Сергій Данчівський загинув у Бахмуті

9 березня на війні загинув дрогобичанин Сергій Данчівський. Життя героя обірвалося у місті Бахмут. Полеглому воїну було 29 років. Він навчався у Дрогобицькому механіко-технологічному фаховому коледжі на спеціальності “Інженерія програмного забезпечення”.

Сумну звістку повідомили рідні чоловіка у соціальній мережі Instagram.

“Сумна звістка і велике горе торкнулося нашої родини… Невимовний біль і скорбота огортає наші серця. Захищаючи незалежність України, у цій страшній війні, загинув наш Сергій… Відважний, щирий, незламний, мужній воїн! Саме таким він залишиться у нашій пам’яті! Ти завжди будеш живий у наших серцях! Герої не вмирають!”, – написала Наталя Скиданчук-Данчівська.

Коментарі

Позначки: