Троє українців пограбували чоловіка у громадському туалеті у Варшаві

Новини 03 Жовтня, 2020 172

Ілюстрація Andrzej Rembowski z Pixabay

Поліція у Варшаві затримала трьох громадян України, які напідпитку напали і пограбували 34-річного чоловіка в одному з громадських туалетів.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Польське Радіо, поліція з варшавського району Праґа Пулноц затримала трьох громадян України, підозрюваних у побитті та пограбуванні чоловіка у громадській вбиральні. За рішенням суду іноземців тимчасово заарештували.

За словами поліції, інцидент трапився декілька днів тому по вулиці Тарґовій у Варшаві. Троє чоловіків напали на потерпілого у громадському туалеті. Нападники били руками і ногами по всьому тілу 34-річного чоловіка, а потім вирвали у нього сумку з документами, металевий ланцюжок та електронну цигарку, після чого втекли.

Побитий чоловік звернувся до поліції. Потерпілий описав нападників, і поліція почала перевіряти прилеглі вулиці. На алеї Солідарності правоохоронці виявили двох чоловіків, котрі відповідали опису. Один з них мав при собі сумку, що належала побитому чоловіку.

Згодом поліція прибула до хостелу, в якому могли перебувати троє підозрюваних. У районі Тарґувек вони затримали 25-річного чоловіка, якого разом з двома раніше затриманими чоловіками доставили до відділку поліції і помістили під варту.

В організмі усіх затриманих виявили понад проміле алкоголю. У прокуратурі їм висунули обвинувачення у пограбуванні. За цей злочин їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Коментарі

Позначки: , , , ,