Тренери «Прикарпаття» уникли відставки

Новини 05 Вересня, 2021 1 296

Керівництво «Прикарпаття» поки не будуть робити кардинальних оргвисновків, завдяки тому, що клуб переміг «ВПК-Агро» в 6-му турі Першої ліги.

Клубне керівництво в серпні попередило головного тренера ФК «Прикарпаття» Олега Рипана, а також його помічника Василя Яцурака про те, що якщо прикарпатський клуб не здобуде перемоги в матчах проти «Фенікса» і проти «Волині», то відставки неможливо буде уникнути, про це повідомляє Metaratings. Перемогти лучан так і не вдалося, проте до кардинальних змін з тренерським складом справа не дійшла.

Нагадаємо, що через те, що клуб вже тричі поспіль отримував поразки в Першій лізі, довіра до тренерского штабу ФК «Прикарпаття» була практично знищена.

Але вже завдяки перемозі в шостому турі Першої ліги над «ВПК-Агро» (1:0), за наявною інформацією, довіру до Рипана і Яцурака було відновлено.

Нагадаємо, що поки «Прикарпаття» має сім очок і посідає 9 місце в Першій лізі.

За наявною інформацією, зараз в розташуванні «Прикарпаття» знаходиться лише один потенційний новачок, який раніше виступав за молодіжний склад київського «Динамо». Чи продовжить він на правах оренди кар’єру в «Прикарпатті», стане відомо до кінця цього тижня.

Коментарі

Позначки: ,