Транспортний колапс у Львові настав із вини Садового, – Синютка

Новини 12 Жовтня, 2020 464

Олег Синютка. Фото 4studio

Модель управління містом чинного мера Садового глибоко пострадянська і олігархічна, а має бути європейська, адже “без Львова немає України”. Тобто, якщо Львів не визначить певного стандарту, тоді дорога України до Європи буде набагато складнішою.

Про це народний депутат та кандидат у мери міста Львова Олег Синютка повідомив під час інтерв’ю журналісту Цензор.нет.

“Я вважаю, і на всіх зустрічах це підтверджую, що за цей період у місті багато зроблено. І дороги, і вода, і освітлення. І багато інших речей. Але, на жаль, останній період часу щось трапилося з нашою міською владою. Бачимо абсолютно безсистемне житлове будівництво, нові бетонні монстри, які споруджуються на дитячих майданчиках, на спортивних площадках, у парках, скверах. Скоро не залишиться клаптика землі, де би було не забудовано. Це дуже суттєво не просто погіршує життя львів’ян, а і насправді забиває міну сповільненої дії під завтрашній день Львова. Тому що ми ці будинки не знесемо. Це хаотичне будівництво треба просто зупинити”, – сказав Олег Синютка.

Олег Синютка вважає, що транспортний колапс у місті Львові – настав з вини сьогоднішньої місцевої влади. Окрім цього – відсутність розвитку будівництва шкіл та садочків при стрімкому рості населення міста є неприпустимим – мерія повинна перейматися цими питаннями.

За словами Олега Синютки, 7 заступників та 7 помічників у мера міста Львова отримали збільшення зарплати на 30 відсотків, а також мер Садовий почав отримувати такі ж гроші, як і мери польських міст – Варшави, Кракова та Вроцлава, при тому, що бюджет Варшави перебільшує бюджет міста Львова у 15 разів,  Кракова – у 5 разів, а Вроцлава – у 4 рази. Окрім такого підвищення заплат, вищезазначені особи отримали кошти на соціальну допомогу та оздоровлення.

Коментарі

Позначки: , , ,