Трамвай №2 більше не їде на Сихів

Новини 30 Жовтня, 2017 882

Ілюстративне фото

Марштут цього електротранспорту Львова частково відновили. Натомість вагонів на маршруті № 8 – побільшало.

Як повідомили у ЛКП «Львівелекторанс», від сьогодні, 30 жовтня, трамвай № 2 курсуватиме на Погулянку.

«Трамвайний маршрут № 2, що на час реконструкції перехрестя вул. Личаківська – вул. Мечникова, змінив свій маршрут і курсував на сихівській трамвайній лінії, від сьогодні, 30 жовтня, відновить курсування у напрямку свого звичного маршруту: вул. Коновальця –вул. Вахнянина”, – повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Також посадовець запевнив, що інтервал руху на ділянці вул. Руська – вул. Вахнянина, де двійка дублюватиметься із трамваєм № 7, становитиме орієнтовно 3-4 хв.

Разом з тим Іван Боднар каже, що вдвічі збільшиться випуск трамваїв на 8-му маршруті.

Після остаточного завершення робіт з ремонту та реконструкції вул. Пасічної, трамвай № 2 курсуватиме за маршрутом: вул. Коновальця – вул. Пасічна.

Нагадаємо, тендер на виконання робіт на вулиці Личаківській виграла компанія «Онур». Орієнтовна вартість робіт – 6 млн. євро.

У серпні були повністю завершенні роботи на перехресті вул. Личаківської і Мечникова. Тут замінено 30 м колектора, діаметром 1200 мм на глибині 7,5 м. Замощенні тротуари, викладена бруківка і поставлено 8 опор контактної мережі. З 18 вересня здійснюється повноцінний рух трамваю.

Додамо, що з 27-го вересня у Львові для проїзду транспорту відкрили перетин вулиць Личаківська – Круп’ярська.

Повноцінне відкриття вулиці Личаківської відбудеться не раніше лютого 2018 року.

Коментарі

Позначки: , ,