Трагедія у пологовому Жидачівської лікарні: без матері залишилися троє дітей

Новини 30 Грудня, 2018 293

Ілюстрація: YouTube

У Жидачівській центральній районній лікарні на Львівщині, 28 грудня під час операції кесаревого розтину померла молода жінка. Осиротіло троє дітей. Одне з них, новонароджене маля, у реанімації ЛОДКЛ “ОХМАТДИТ”.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак.

«Головний лікар Жидачівської ЦРЛ майже рік рятував життя наших захисників на війні. Він зміг зрушити цю лікарню із занепаду. Однак, не зміг за короткий час на посаді, змінити якість і відповідальність роботи медиків. Тому прийняв рішення піти з посади керівника лікарні», – повідомляє Микичак.

Скриншот/Facebook

«У нас трагедія. У Жидачівській центральній районній лікарні 28.12.28 під час операції кесаревого розтину померла молода жінка. Осиротіло троє дітей. Одне з них, новонароджене маля, у реанімації ЛОДКЛ “ОХМАТДИТ”. За попереднім висновком причиною смерті є “ускладнення анестезії під час родорозрішення”. Ввважаю, що бригада чергових лікарів до остаточного встановлення усіх обставин і причин смерті роділлі має бути відсторонена від медичної практики. І такий наказ буде видано в районі.
Головний лікар Жидачівської ЦРЛ майже рік рятував життя наших захисників на війні. Він зміг зрушити цю лікарню із занепаду. Однак, не зміг за короткий час на посаді, змінити якість і відповідальність роботи медиків. Тому прийняв рішення піти з посади керівника лікарні», – йдеться у дописі.

 

Коментарі

Позначки: ,