Трагедія у Дрогобичі: постраждалих розселили у гуртожитки навчальних закладів (ВІДЕО)

Новини 02 Вересня, 2019 1 299

Фото: ДСНС

Пошкоджений будинок охороняють від мародерів

Постраждалих внаслідок обвалу житлового будинку у Дрогобичі  відселили у гуртожитки навчальних закладів міста, а також 4 людини відселено у готельний комплекс.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, тимчасово відселено 21 особу, із них:

гуртожиток Дрогобицького коледжу нафти і газу – 15 чол.;

гуртожиток Дрогобицького педагогічного університету імені Івана Франка – 1 чол.;

готельний комплекс «Тустань» м. Дрогобич – 4 чол.;

гуртожиток Дрогобицького механіко-технологічного коледжу – 1 чол.

Як зазначається, організовано роботу цілодобової гарячої лінії для постраждалого населення (тел. (03244) 2-13-27, (03244) 1-01-60) та відкрито благодійний рахунок по збору матеріальної допомоги.

31 серпня психологами відвідано постраждалих осіб які перебувають в медичних закладах Львова.

«З метою попередження мародерства представниками Національної поліції України та Національної гвардії України організовано охорону пошкодженого будинку (8 чоловік особового складу Нацгвардії та 3 представника Нацполіції)», – зазначається у повідомленні.

28 серпня о 02.46 год. в м. Дрогобич по вул. Грушевського, 101 сталось руйнування конструктивних елементів одного під’їзду з четвертого по перший поверх (7 квартир та перукарня, зареєстровано 15 осіб) у чотирьохповерховому житловому будинку на 59 квартир (зареєстровано 73 особи).

Внаслідок руйнування будинку загинуло 8 осіб, з них 1 дитина, травмовано 7 осіб Підрозділами ДСНС з під завалів врятовано 7 осіб (з них 5 дітей) доставлено в Дрогобицьку МЛ, з них 3 особи доправлено в лікувальні заклади м. Львова. Працівниками ДСНС з будинку евакуйовано 5 осіб.

29 серпня пошуково-рятувальні роботи та роботи з розбору завалу будівельних конструкцій завершені.

У Дрогобичі відселили всіх мешканців обваленого будинку

У Дрогобичі відселили всіх мешканців обваленого будинку. Наразі частина людей живе в гуртожитку Коледжу нафти і газу та готелі "Тустань". Міська влада Дрогобича безкоштовно поселила туди мешканців зруйнованого будинку. Інша частина мешканців відмовилися від такої пропозиції, і тепер живуть у родичів. #НовиниСуспільнеЛьвів

Опубліковано UA: Львів Субота, 31 серпня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , , ,