Товстизі висловили недовіру

Новини 11 Червня, 2018 93

Сьогодні, 11 червня, відбулось засідання громадської ради, єдиним питанням на якому був звіт голови за 2017 рік. Про це інформує громадська рада при управління транспорту у Фейсбуці.

“Під час звіту Святослав Товстига доповів про кількість засідань громадської ради та кількість прийнятих рішень, однак не зміг дати відповіді на запитання членів громадської ради про те, які з рішень були виконані. Крім того, члени громадської ради висловили невдоволення організацією роботи ради під головуванням Святослава Товстиги, зокрема відсутністю стратегії та ситуативністю засідань і рішень”, – йдеться у повідомленні.

Як йдеться у повідомленні, після дискусій ми вирішили визнати звіт та роботу голови незадовільними та оголосити недовіру голові Святославу Товстизі, що, згідно з положенням про громадську раду, означає усунення його від головування.

“Тимчасово виконання обов’язків голови поклали на заступника Myroslav Holyak. На наступному засіданні плануємо обрати постійного голову громради. До уваги ЗМІ: коментарі щодо діяльності, рішень, позиції громради з тих чи інших питань наразі уповноважений надавати в.о. голови Мирослав Голяк, а після обрання нового голови – той, хто буде обраний”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,