То є Львів: у місті світлофори загрожують ДТП (ФОТО)

Новини 19 Листопада, 2019 630

Фото: ФБ/Роман Лагоцький

Водіям “на вибір”: одночасно засвічуються обидві секції – зелена і червона

У Львові світлофор на перехресті вул. Городоцька – Кульпарківська працює в режимі одночасного вмикання двох секцій: червоної та зеленої. Це загрожує дорожньо-транспортними пригодами.

Міська влада більше місяця не реагує на відповідні звернення городян.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на «Гарячу лінію міста Львова» Роман Лагоцький. Його перше звернення з вимогою відремонтувати світлофор на «Гарячу лінію міста Львова»  було 11 жовтня. Сьогодні, 19 листопада, Роман Лагоцький знову опублікував звернення на «Гарячу лінію міста Львова», оскільки «світлофор досі перемотаний скотчем і одночасно засвічуються обидві секції: зелена і червона»

«Світлофор на перехресті вул. Городоцька – Кульпарківська. Одночасно засвічуються обидві секції: зелена і червона. Це вже загрожує ДТП. Ліворуч повертають водії на дозвільну зелену стрілку. Світлофор досі перемотаний скотчем і дуже погана видимість обох секцій», – йдеться у зверненні Романа Лагоцького 19 листопада.

Скриншот ФБ

Фото: ФБ/Роман Лагоцький

«Прохання терміново відремонтувати пішохідний світлофор на перехресті вул. Городоцька – Кульпарківська. Вже кілька місяців секції миготять та хаотично гаснуть і засвічуються. Цього тижня одночасно засвічуються обидві секції: зелена і червона. Це вже загрожує небезпекою», – йдеться у зверненні Романа Лагоцького на «Гарячу лінію міста Львова» 11 жовтня.

Скриншот ФБ

Фото: ФБ/Роман Лагоцький

Коментарі

Позначки: ,