TikTok працює над застосунком для обміну фотографіями

Новини 10 Квітня, 2024 17

TikTok пішов з РФ

Користувачі також можуть вимкнути це налаштування, аби їхні дописи з TikTok не потрапили до нового застосунку

Соціальна мережа TikTok запускає застосунок для обміну фотографіями, який може називатися TikTok Notes.

Про це повідомляє TechCrunch, пише Четверта студія.

Протягом останніх кількох днів користувачі TikTok отримували спливаючі сповіщення про новий застосунок TikTok Notes для обміну фотографіями.

У сповіщенні йдеться, що незабаром TikTok запускає «нову програму для публікацій фотографій» під назвою TikTok Notes, а вже опубліковані у TikTok фото-пости людей зʼявляться у тій програмі.

Користувачі також можуть вимкнути це налаштування, аби їхні дописи з TikTok не потрапили до нового застосунку.

У коментарі виданню TechCrunch представник TikTok підтвердив, що компанія працює над застосунком, але зазначив, що поки він недоступний.

«У рамках нашої постійної відданості інноваціям у TikTok ми шукаємо способи надати нашій спільноті можливість створювати та ділитися своєю творчістю через фотографії та текст у спеціальному просторі для цих форматів», — сказав він.

Минулого місяця у файлі TikTok APK — форматі файлу, який можна встановити на Android — знайшли код і мову, які свідчать про те, що компанія працює над програмою для обміну фотографіями під назвою TikTok Photos.

Однак сповіщення, які останнім часом приходять користувачам TikTok, показують, що майбутній застосунок може мати інакшу назву.

Нагадаємо, що федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц приєднався до платформи TikTok, хоча в 2023 році його уряд висловив занепокоєння щодо безпеки китайського додатка та наказав працівникам міністерств видалити його з робочих пристроїв.

Раніше ми писали, що rанцлер Німеччини Олаф Шольц розповів, коли російський диктатор володимир путін завершить війну. Він переконаний, що це станеться тоді, коли він зрозуміє, що її неможливо виграти.

Також нагадаємо, що у зверненні з нагоди Великодня канцлер Німеччини Олаф Шольц нагадав про необхідність справедливого миру  і закликав до подальшої підтримки України.

Коментарі

Позначки: