Телеканал «Перший Західний» може очолити Ярина Капітан

Новини 31 Травня, 2024 225

Її може лобіювати Голос

​​Як ми уже писали, найближчим часом Львівська обласна рада вийде зі стану сплячки і спробує повністю переформатувати президію, узаконивши гібридну більшість “Слуги народу”

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал «Політичний треш».

Фракцій у нашій нікомунепотрібній облраді 9, тому і розповідей буде як мінімум 9. І розпочнемо ми з маленької, але дуже гордої фракції “Голос”.

Найперше спростуємо найдибільнішу тезу останніх днів про те, що Ростислав Добош дуже довго претендував на посаду голови облради, а зараз йому нібито пропонують зайняти крісло третього заступника голови облради.

Так, новому голові облради дійсно планують додати третього заступника, бо інакше команді Козицького не вдасться сформувати більшість під Юрія Холода.

Тільки не вірте в іншу дибільну тезу останніх днів про те, що цією посадою хочуть замінити оплачувану посаду голови бюджетної комісії.

Ніхто виводити зі штату голову бюджетної комісії не буде, – йдеться у повідомленні.

Обґрунтовувати це будуть тим, що Львівській обласній раді, завдяки великій кількості вакантних посад вдалось зекономити багато грошей, тому депутати можуть собі дозволити таку розкіш, як три заступники голови облради.

Нагадаємо, що у Львівській обласній раді вже рік немає голови, майже рік відсутній перший заступник голови та півтора року немає голови бюджетної комісії.

Про керуючого справами і інших пішаків з апарату вже промовчимо. Тому, як бачите, економія дійсно є, але чи це привід вводити додаткову посаду заступника голови? Відповідь ми дуже скоро почуємо в сесійній залі.

Але повернемося до голови фракції “Голос” Ростислава Добоша. Розчаруємо всіх прихильників цієї партії, але ніхто і ніколи всерйоз не розглядав його кандидатуру на посаду голови Львівської облради. Ніхто і ніколи! Таку ідею запропонував Максиму Козицькому сам Ростислав Добош, на що у Львівській ОВА йому відповіли: “Хочеш? Без проблем. Йди і збери 43 голоси на свою підтримку”. Добош пішов і не повернувся, бо всі, з ким він спілкувався, відверто з нього ржали.

А тепер розчаруємо прихильників “Голосу” ще більше. Ростиславу Добошу і зараз ніхто не пропонує жодної посади у президії Львівської облради – ні першого заступника, ні другого, ні віртуальну посаду третього заступника.

Все, на що можуть розраховувати голосисті під час планованої трансформації облради – це посада директора Палацу мистецтв, куди партія “Голос” так активно проштовхує свого партійця Ваньковича. Конкурс на цю посаду вже оголошений і там зовсім не все гладко відбувається для представника “Голосу”, але про це ми розповімо трохи пізніше.

Як запасний варіант, голосисті можуть витягнути із давніх архівів іншу свою брєдову ідею – пролобіювати Ярину Капітан на посаду очільниці іншого комунального підприємства ТРК “Перший Західний”.

Час для цього просто ідеальний. Правда і тут шансів майже немає, бо у Львівській ОВА мають список своїх кандидатів на цю посаду», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,